“Afet Simulasyon ve Eğitim Tırı” Sakarya Üniversitesi’nde

1-7 MART DEPREM HAFTASI“28 Şubat Sivil Savunma Günü” ve “1-7 Mart Deprem Haftası” dolayısı ile 24 Şubat 2016 Çarşamba günü, Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Afet Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü “Afet Simulasyon ve Eğitim Tırı” kampüsümüzü ziyaret edecektir. Yapılacak tanıtım ve verilecek eğitimlere tüm personel ve öğrencilerimiz davetlidir.

Yer: Helikopter pisti.

ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

“28 Şubat Sivil Savunma Günü” ve “1-7 Mart Deprem Haftası” dolayısı ile 24 Şubat 2016 Çarşamba günü, Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Afet Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde, Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü “Afet Simulasyon ve Eğitim Tırı ve Arama Kurtarma Araçları” personelleriyle kampüsümüzü ziyaret ederek personel ve öğrencilerimize deprem, yangın simulasyonlarını da kullanarak eğitim vermiştir. Ziyarette Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürü Sayın Hüseyin KAŞKAŞ’da bulunmuşlardır. Bu bağlamda Sayın Müdüre ve personeline teşekkürlerimizi sunarız”.

ETKİNLİKTEN GÖRÜNTÜLER