2. ULUSLARARASI DOĞAL AFETLER VE AFET YÖNETİMİ SEMPOZYUMU (ISHAD2018)

2. ULUSLARARASI DOĞAL AFETLER VE AFET YÖNETİMİ SEMPOZYUMU (ISHAD2018) Sakarya Üniversitesi’nde 4-6 Mayıs 2018 tarihleri arasında Akademik Platform, Sakarya Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilecektir.

Sempozyum ile ilgili detaylı bilgiyi http://ishad.info/Default.aspx sayfasından alabilirsiniz.

Bilim dünyasındaki tüm akademisyenleri sempozyuma davet ediyoruz. Bu sempozyum, doğal afetler, felaketler ve onların yönetimini daha iyi anlayabilmemiz ve bilgi ve becerilerimizi yükseltmemiz açısından önem arz etmektedir.

ISHAD2018 esas olarak akademik, uzman, bürokrat, yerel yönetimler, öğrenciler ve sivil toplum kuruluşları, kurumlar ve vakıfları bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.

Sempozyum Konuları:

1. Afet Lojistiği Planlama ve Koordinasyonu
  2. Afete Duyarlı Kentleşme
  3. Afetlerde Bilgisayar ve Teknoloji Kullanımı
  4. Depreme Dayanıklı Yapı Tasarımı
  5. Doğal Afetlerde Risk Analizi Ve Afet Yönetimi
  6. Hidro-Meteorolojik Afetler
  7. İklim Değişikliği
  8. Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik Ve Nükleer Riskler
  9. Sismik Tehlike Analizi
  10. Sivil Savunma
  11. Ulaşım Şebeke Güvenliği Ve Güvenilirliği
  12. Yangın
  13. Zemin Problemleri
  14. Afet İletişimi
  15. Afet Ve Sağlık Yönetimi

Kabul edilen tüm bildiriler ISSN numarası ile yayınlanacak ve EBSCO ve Google Akademik tarafından endekslenecektir.